Debi nastup Slim Cessna’s Auto Cluba u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 23.Jul.2016, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debi nastup Slim Cessna’s Auto Cluba u Beogradu

Po prvi put u Domu Omladine Beograda, 30. septembra održaće koncert najiskusniji veterani “denverskog zvuka” ili gotik amerikane Slim Cessna’s Auto Club, a kao predgrupa imaće tu čast da nastupi lokalni sastav Went.

Premijerno će se ovaj bend naći u našoj prestonici budući da su konačno rešili da obiđu i istočnije krajeve od Beča. Istorija ove grupe počinje još 1992. godine raspadom super-grupe The Denver Gentlemen, kada Slim Cessna (vokal) >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << kreće u svoju solo priču, da bi sve to dobilo današnje okvire kada se toj priči priključuje i Jay Munly.

Pored ovog dvojca članovi benda su još i Rebecca Vera, Lord Dwight Pentacost i Ian O’Dougherty. Inače, kroz karijeru dugu 20 godina sastav se menjao dosta, ali je pomenuti dvojac uvek ostajao stabilan i nepromenljiv.

SCAC su osim unikatnog zvuka stekli reputaciju i po samom nastupu koji se u šaljivom smislu opisuje kao “propovednički šator koji su zaposeli pankeri” jer se poigravaju sa religijskim motivima i običajima zemlje iz koje potiču.

Karte se mogu kupiti po promo ceni od 1000 dinara sve do prvog avgusta, nakon ćega će uslediti poskupljenja na 1300 dinara do 18. septembra, odnosno 1500 dinara do dana koncerta kada će biti 1800 dinara.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.