Deathonation objavio novu pesmu “The Hunt Is On”

Izvor: BalkanRock.com, 30.Sep.2016, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deathonation objavio novu pesmu “The Hunt Is On”

Mladi novosadski thrash metal sastav Deathonation objavio je drugu po redu pesmu sa predstojećeg albuma “Dragged Into The Beyond”.

Radi se o pesmi “The Hunt Is On”. Kako je već rečeno, ovo je drugi singl koji je bend objavio uoči izlaska debi albuma, prvi je bila pesma “Evil Voice”Dragged Into The Beyond, koji je sniman u studiju Owl, biće samoizdanje benda. Iako je rečeno da će izaći krajem jula ili početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << avgusta, to je ipak pomereno za 10. oktobar.

U okviru United Metal Festivala koji će biti održan sredinom oktobra u novosadskom klubu The Quarter, Deathonation će nastupati prvo veče, 14. oktobra, i tom prilikom izvoditi nove pesme.

Novu pesmu ovog benda možete poslušati ovde.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.