De La Soul novim singlom najavljuju dugo očekivani album

Izvor: BalkanRock.com, 17.Jun.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De La Soul novim singlom najavljuju dugo očekivani album

Hip-hop sastav De La Soul objavio je novu pesmu “Pain”, gde im društvo pravi Snoop Dogg, a koja će se naći na njihovom predstojećem albumu “And The Anonymous Nobody”.

Ploča “And The Anonymous Nobody” trebalo bi da bude objavljena 29. avgusta za Rough Trade Records etiketu. To će biti prvi album nakon 2004. godine i ploče “The Grind Date”, a novac za snimanje prikupljen je od strane obožavatelja preko Kickstarter servisa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
Novi album vrvi od gostiju, a među njima, pored Snoop Dogga, tu su i Damon Albarn, Usher, Justin Hawkins, 2 Chainz i David Byrne.

Kao prvi singl, nedavno je predstavljena pesma “Trainwreck”, a u nastavku možete poslušati drugi najavni singl “Pain”.

Kompletan spisak pesama sa svim gostima izgleda ovako

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Kaiser Chiefs se vraćaju novim plesnim hitom

Izvor: BalkanRock.com, 17.Jun.2016

Britanski bend Kaiser Chiefs objavili su novi singl “Parachute” koji će se naći na njihovom predstojećem albumu...Novu pesmu producirao je Brian Higgins (Xenomania, Girls Aloud) dok je miks radio Serban Ghenea (Rihanna, Taylor Swift). Numera će se naći na njihovoj novoj ploči “Stay Together”...Budući...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.