Dave Grohl, zvezda šutke na koncertu benda Metallica

Izvor: BalkanRock.com, 21.Avg.2017, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dave Grohl, zvezda šutke na koncertu benda Metallica

Frontmen benda Foo Fighters, Dave Grohl, uhvaćen je kako pozira sa fanovima, nakon šutke, u kojoj je i sam učestvovao, a sve to se odigralo na skorašnjem nastupu benda Metallica.

Na veliko iznenađenje svih, pevač je napustio VIP prostoriju, na metal koncertu u Rose Bowl u Kaliforniji, ne bi li stajao sa gomilom fanova. I sam kaže da će biti okoreli navijač Metallice, sve dok ne umre.

“Kupio sam prvi Metallica album na kaseti sa >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << kataloga , sa kog se naručivalo preko pošte, 1983.”, Grohl je davao izjavu 2015. Creative Loafingu. “Nikad nisam čuo ništa od njih. Nisam zna o ništa o njima, sem da imaju kul ime, a kao opis je pisalo treš metal. Nisam ni znao šta to znači. Slušao sam tone pank rok muzike, i voleo sam Motorhead, ali treš metal? Zvučalo je strašno i kul. Tako da sam poslao mojih šest ili sedam dolara i za koju nedelju, dobio sam kasetu preko pošte. Bilo je ubistveno i raznelo je moj jebeni mozak.”

“Biću okoreli Metallica fan dok ne umrem,i sve to zbog iskustva. To je bilo kao da mi je neko poslao Sveti Gral. Bio sam u fazonu,”Ahhh! Ovo je ubistveno!””

Foo Fighters su izdali novi album “Concrete And Gold”, 15. septembra, i sviraće na jednokratnoj UK turneji u The O2 u Londonu, 19. septembra. Ulaznice su u prodaji.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.