Izvor: BalkanRock.com, 30.Nov.2015, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čvrge nastupaju u Sokobanji i Nišu

Čvrge

Požarevački ska/punk bend Čvrge održaće koncerte u petak, 4. decembra u Sokobanji i u subotu, 5. decembra u Nišu.

U petak, 4. decembra Čvrge će nastupiti u sokobanjskom klubu Komitet, a nastup je zakazan za 22 časa.

Dan kasnije, 5. decembra održaće koncert u niškom klubu Black Stage uz podršku alternativnog metal benda Decayed Earth iz Vlasotinca. Početak koncerta zakazan je za 22 časa, a cena karte biće 200 dinara i prodavaće >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << se na ulazu u klub neposredno pre početka koncerta.

Bend Čvrge postoji od 2011. godine a u Niš dolaze po treći put. Iza sebe imaju jedan album ,”Ska Vulgarismo”, i maksi singl “Svakidašnja žurka u mom gradu”. Do sada su snimili 3 spota, za pesme “Sajber kurajber”, “Viagra”, i “Moj grad”.

Vlasotinački alternative metal bend Decayed Earth oformljen je 2013. godine nakon raspada benda Radovi na putu koji je iza sebe ostavio dva albuma. Decayed Earth za sada ima singl i spot za pesmu “Kažu”. Ovo će biti njihov prvi nastup u Nišu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.