Courtney Love u ulozi Mary “Kitty” Menendez

Izvor: BalkanRock.com, 28.Maj.2017, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Courtney Love u ulozi Mary “Kitty” Menendez

Čuvena američka rok pevačica, poznata kao frontmenka grupe “Hole”, i izabranica Kurta Cobaina, Courtney Love, još jednom se oprobava u ulozi glumice.

Premijera filma “Menendez: Blood Brothers”, je zakazana desetog juna, kad će biti prikazan na američkoj mreži Lifetime.

Courtney je dobila glavnu ulogu, kao Mary “Kitty” Menendez, žena koja pored nasilnog muža, i dvoje dece, se okreće drugoj strani, konstanim >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << zabavama koje pravi, pokušavajući tako da pobegne od realne slike stvari koje se dešavaju u njenoj porodici. To će sve kulminirati u ubistvo u kom je sama Mary žrtva, ubijena od strane svoja dva sina. Srž ove cele priče, režisera Fenton Baileya i Randy Barbatoa, nije u samom ubistvu, već u dugogodišnjoj torturi i nasilju koja dva brata trpe od strane oca, a koji je zanemaren sa majčine strane. Završivši u zatvoru, postavlja se pitanje da li je bilo ikakvog drugog načina i izlaza iz tog tragično proživljenog i mračnog života.

Sama priča se bazira na polemici o nasilju i daje uvid u celu tu mukotrpnu mašineriju koju deca u filmu proživljavaju. Ovom pričom, režiseri pokušavaju da ukažu ljudima na ozbiljnost ove teške tematike kojom se bave.

A da li je Courtney uspela da se izbori sa ulogom glavnog lika? Videćemo uskoro…

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.