Corey Taylor (Slipknot) gostuje na Kornovom albumu

Izvor: BalkanRock.com, 22.Jul.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Corey Taylor (Slipknot) gostuje na Kornovom albumu

Prema rečima gitariste Džejmsa “Munky” Šefera, na novom albumu Korna gostovaće Slipknotov frontmen Kori Tejlor.

Gitarista kaže da novi album ima ocenu 9 od 10 na “skali težine”: “Kori nam peva na jednoj od pesama i ona će biti miljenica fanova jer je stvarno odlepio na njoj. Na skali težine od jedan do 10, gde 10 ima album iz 1994., ovaj je definitivno devetka”.

Novi album bi trebalo da bude objavljen do kraja godine i naslediće “The Paradigm >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Shift” iz 2013. godine. Za razliku od snimanja prošlog albuma, prema Mankijevim rečima, Brajan Hed Velč i on sada rade kao “dobro podmazana mašina”. “Kada Hed i ja krenemo da zajedno pišemo rifove imamo beskonačan protok kreativnosti – mi smo Kornov jin i jang”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.