Coldplay predstavili Game of Thrones mjuzikl (video)

Izvor: BalkanRock.com, 23.Maj.2015, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Coldplay predstavili Game of Thrones mjuzikl (video)

Britanski bend Coldplay u Los Anđelesu sa glumcima iz serije Game of Thrones (Igra prestola) snimio je šaljivi mjuzikl za NBC televiziju.

Glumci i Kris Martin snimili su 12-minutnu muzički parodiju serije povodom Red Nose Day-a kada se u Americi komedijom i smehom prikupljaju sredstva za humanitarne svrhe i pomoć deci koja žive u siromaštvu.

Nakon što se bubnjar Coldplaya, Vil Čempion pojavio kao gost u samoj seriji i >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << čuvneoj epizodi sa “Crvenim venčanjem”, sada ceo bend i ekipa ponovo sarađuju. Džon Snežni, Remzi Bolton, Igrit, Sem Gendži, Deneris Targerijan, Tirion i Džejmi Lanister, i drugi okupili su se u studiju. Neki od njih su imali i solo izvođenja, pa je tako glumac Kit Harington (Džon Snežni) pevao svoju verziju hita “Wild Thing” (The Troggs), Nikolaj Kaster (Džejmi) je pevao “Closer to Home” o incestnom odnosu među Lanisterima, Piter Dinklidž (Tirion) “A Man For All Seasons (Still Goin’ Strong)” a Emilija KlarkRastafarian Targaryen“.

Podsetimo se, Coldplay su početkom nedelje najavili novi album za narednu godinu za koju su rekli da je inspirisan HBO serijom Igra Prestola i Harijem Poterom.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.