Clutch objavili psihički rat (video)

Izvor: BalkanRock.com, 30.Jul.2015, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Clutch objavili psihički rat (video)

Američki rok bend Clutch otkrio je spot za pesmu “X-Ray Visions“. Ova pesma će se naći na novom albumu “Psychic Warfare“.

U novom spotu vidimo kako pevač grupe Neil Fallon proglašava psihički rat stvarnim i kako se mnogi subjekti podvrgavaju testiranju psihičkih moći. Svi članovi benda se pojavljuju u spotu, a Fallon ima ulogu ludog naučnika.

“Mi nismo bend kome je prijatno da glumi u spotovima, ovde možete videti najviše našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << truda kada je gluma u pitanju. Jako se prijatno osećamo sa rediteljem ali najprijatnije se osećamo sa instrumentima u rukama” objašnjava Fallon.

Fallon takođe dodaje: “Tekstovi pesama su mnogo narativniji u odnosu na prethodne albume. Kad pišem uvek u glavi imam neki film koji je muzika probudila i koji moram da pretvorim u pesmu”.

Jedanesti studijski album grupe Clutch, “Psychic Warfare”, izlazi 2. oktobra, a pre toga možete videti novi spot ovde:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.