Clown: Slipknot ima 27 novih pesama

Izvor: BalkanRock.com, 16.Avg.2017, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Clown: Slipknot ima 27 novih pesama

Perkusionista Slipknota Shawn “Clown” Crahan podelio je sa NME-om novosti o trenutnoj situaciji benda.

U svom intervjuu za magazin, uz niz polurazumljivih izjava, uspeo je da objasni da bend trenutno ima 27 novih pesama koje su u različitim stadijumima završenosti, te da ima 7-8 skoro gotovih numera.

Clown je izjavio da postoji mogućnost da sledeći album Slipknota bude double ili konceptualni album. Naglasio je i da ovih 27 pesama jesu većinom samo ideje, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << nastale uglavnom na turnejama, koje tek treba da se razrađuju, ali se bend sprema da poradi na tome čim vokal Corey Taylor završi rad na novom materijalu svog drugog benda Stone Sour.

Clown je takođe prokomentarisao da bi bend trebalo da krene ponovo sa lajv nastupima, čim se članovi ponovo sastave i usklade druge obaveze, i da bi želeo da se bend vrati korenima, agresivnim i „krvavim“ nastupima po kojim ih publika pamti.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.