Izvor: BalkanRock.com, 14.Jun.2017, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cigarettes After Sex objavili novi album

foto: Ebru Yildiz

Američki ambient pop bend Cigarettes After Sex objavio je svoj prvi studijski album naslovljen prosto “Cigarettes After Sex” i to baš pred koncerte u Beogradu i Zagrebu. Album je prethodno najavljen singlovima “K“, “Apocalypse” i “Each Time You Fall In Love“, a objavila ga je izdavačka kuća Partisan Records.

Frontmen benda Greg Gonzales je imao jasnu viziju da Cigarettes After Sex prvenac >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << bude potpuno i prelepo, skoro kinematografsko iskustvo. Nakon uspeha singla “Nothing’s Gonna Hurt You Baby” i prvog EP-a “I.”, bilo je potrebno pet godina da album dobije formu koja bi opravdala čekanje.

Izdanje “Cigarettes After Sex” članovi benda su uporedili sa najromantičnijim filmovima po atmosferi koja ga prožima i samoj „širini“ muzike. Album je sniman u crkvi jednim mikrofonom pa se samim tim zvuk na albumu oslanja na prostornost i minimalne pitke melodije u maniru Mazzy Star i Red House Painters, ali i maestralnog Angela Badalamentija sa ne preterano konvencionalnim tekstovima.

Napomenimo još da će Cigarettes After Sex nastupiti 13. juna u Zagrebu i 18. jula u Beogradu.

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su po cijeni od 80 kn. Na dan koncerta, ukoliko ih ostane, za ulaznice će trebati izdvojiti 100 kn, no organizatori naglašavaju kako se u prodaji nalazi poslednjih stotinak ulaznica. Službena prodajna mjesta: Dirty old shop, Tratinska 18; Rockmark, Berislavićeva 13; Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, te Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Kada je beogradski koncert u pitanju, ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima DD Tickets i Ticketshopa (blagajna Hale sportova od 10 do 18h), kao i online na www.ddtickets.rs i www.ticketshop.rs. Cena ulaznice, do dana koncerta, iznosi 1700 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.