Chromatics u novom crno-belom spotu

Izvor: BalkanRock.com, 18.Sep.2016, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chromatics u novom crno-belom spotu

Američki synthpop sastav Chromatics objavili su novi spot numeru“I Can Never Be Myself When You’re Around” koja će se naći na njihovom predstojećem albumu “Dear Tommy”.

Novi video na elegantno podeljenom crno-belom ekranu prikazuje članove benda kako izvode ovu pesmu, a ovo je drugi spot koji su Chromatics podelili u poslednjih nekoliko nedelja, nakon video singla “Dear Tommy”.

Nadolazeće studijsko izdanje trebalo bi uskoro da se pojavi, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << a biće objavljeno za Italians Do It Better etiketu.

Nakon poslednjeg studijskog albuma “Kill For Love” iz 2012. godine, bend je radio na različitim projektima, od kojih su najpoznatiji singl za producentski debi Ryana Goslinga i rad na sedam različitih verzija pesme “Girls Just Wanna Have Fun” za reklamu kompanije Mango.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.