Izvor: BalkanRock.com, 13.Feb.2017, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chromatic i Twisted Tales krajem februara u Nišu

Chromatic

Niški sastav Chromatic, uz podršku Twisted Tales iz Kuršumlije, održaće nastup u subotu, 25. februara u niškom klubu Black Stage od 22 časa.

Iako su se na sceni pojavili kao Judas Priest tribute, Chromatic u poslednjih godinu dana uveliko radi i na svom autorskom materijalu. Ovog puta, pored osveženog Judas Priest repertoara, Chromatic će publici predstaviti i set autorskih pesama pod nazivom “Escaping from the darkness…” Njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << nastup upotpuniće i nekoliko gostujućih muzičara iz poznatih niških bendova.

Kao specijalni gosti na koncertu će nastupiti i kuršumlijski thrash metal bend Twisted Tales. Oni će predstaviti nekoliko pesama sa novog, drugog po redu albuma, čiji se izlazak uskoro očekuje.

Ulaznice po ceni od 200 dinara prodavaće se na dan koncerta.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.