Chelsea Wolfe objavila novu pesmu “Grey Days”

Izvor: BalkanRock.com, 29.Jul.2015, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chelsea Wolfe objavila novu pesmu “Grey Days”

Narednog meseca očekuje se izlazak šestog studijskog albuma neo-folkerke Chelsea Wolfe koji nosi ime “Abyss”.

Do sada smo imali prilike da čujemo par novih pesama sa predstojećeg albuma kao što su: “After the Fall”, “Carrion Flowers” i “Iron Moon”, da bi na red došla i još jedna “Grey Days“.

U pomenutoj numeri do izražaja dolazi njen vokal obavijen grubim i zastrašujućim zvucima pa sve deluje kao da se približava nekom napuštenom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << podzemnom svetu.

U intervjuu za strane medije Chelsea je dala i objašnjenje za samo ime pesme rekavši da je ideju dobila nakon što je pričala sa jednim bivšim zatvorenikom koji je svoje dane provedene u zatvoru nazvao upravo tako.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.