Caro Emerald po prvi put u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 11.Avg.2017, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Caro Emerald po prvi put u Beogradu

Holandska pop/jazz pevačica Caro Emerald dolazi u Beograd, gde će u okviru svoje aktuelne “Emerald Island” turneje nastupiti u Hali sportova 27.februara 2018.godine.

Pevačica je svoj prvi veliki uspeh doživela 2007. godine kada je objavila pesmu “Back It Up” koja se kasnije našla i na njenom debi albumu “Deleted Scenes from the Cutting Room Floor” . Još veći uspeh doživela je sa drugim studijski album  „The Shocking Miss Emerald“, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << koji je bio i na prvom mestu britanske liste albuma 2013.godine.

U martu ove godine izdala je EP „Emerald Island“ na kojem se nalazi šest numera inspirisanih exotic-om, muzičkim žanrom iz 50ih i 60ih godina, ispunjenim egzotičnim zvukovima i instrumentima. Ovo izdanje objavljeno je povodom „Emerald Island Tour“ , najveće turneje u dosadašnjoj karijeri Caro Emerald, a koja će ovu umetnicu dovesti i u Beograd.

Ulaznice za koncert Caro Emerald po ceni od 2900 do 4500 dinara mogu se naći  na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i Ticketshopa kao i online na www.eventim.rs, www.ddtickets.rs  i www.halasportova.rs.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.