By-Pass poklanja neobjavljenu verziju “Ledene”

Izvor: BalkanRock.com, 30.Dec.2016, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

By-Pass poklanja neobjavljenu verziju “Ledene”

Domaći progresivni rok sastav By-Pass je, nakon uspešne promocije njihovog poslednjeg studijskog albuma “Pustinjom”, ove godine napravio pauzu i koncertno mirovao ali i nastavio rad na novom autorskom materijalu i očekuje se da će publika biti u prilici da već tokom 2017. čuje nešto novo od njih.

Do tada, kao praznično iznenađenje svim njihovim fanovima, By-Pass poklanja lyric video za neobjavljenu do sada verziju pesme “Ledena”, koja je bila njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << poslednje objavljeni singl sa već pomenutog albuma. S obzirom da je Ledena jedna od najranije nastalih pesama za prethodno izdanje, imala je dug razvojni put do finalnog aranžmana koji se našao na albumu, sa nekoliko verzija u međuvremenu koje su se međusobno stilski drastično razlikovale. Lyric video prestavlja originalnu, prvobitnu verziju.

Poslušajte je sa našeg sajta.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.