Bunt rok festival raspisao konkurs za nove bendove

Izvor: BalkanRock.com, 14.Jan.2017, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bunt rok festival raspisao konkurs za nove bendove

Otvoren je konkurs za treći Bunt rok festival – takmičenje novih i neafirmisanih bendova i autora koje organizuje Radio Televizija Srbije i emisija Bunt.

Rok za prijave je 02. februar 2017. godine i svi zainteresovani mogu poslati pesmu u trajanju do pet minuta, biografiju, fotografiju i tekst pesme na mejl adresu:

buntrokfestival@gmail.com ili na adresu Radio Televizija Srbije, Takovska 10, 11000 Beograd sa naznakom za Bunt Rok Festival.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
Bunt rok festival jedini je televizijski festival takmičarskog karaktera čiji je cilj afirmacija domaće pop i rok muzike, kao i formiranje nove srpske rok scene. Prethodne dve godine zahvaljujući Bunt rok festivalu otvoren je novi medijski prostor za veliki broj mladih autora koji nemaju mogućnost da predstave svoj rad. U skladu s višedecenijskom tradicijom, Radio-televizija Srbije kao medijski javni servis na ovaj način ostvaruje svoju osnovnu misiju. S jedne strane, da informiše i edukuje kvalitetnim programskim sadržajem razvijajući kulturnu svest gledalaca, i s druge strane, da neafirmisanim autorima pruži stvaralački podsticaj. Autor emiisje “Bunt” I idejni tvorac ovog televizijskog festivala je novinarka Branka Glavonjić.

I ove godine nagradni fond obuhvata novčane nagrade koje dodeljuje Radio Televizija Srbije u vrednosti: 100.000 dinara za I mesto, 50.000 – II mesto i 30.000 – III mesto, nastup na osam najvećih i najznačajnijih muzičkih festivala u zemlji i regionu i veliki broj nagrada koje dodeljuju saradnici festivala.

Sve informacije o uslovima konkursa nalaze se na sajtu RTS-a.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Konkurs za neafirmisane autore poezije

Izvor: 025info.rs, 14.Jan.2017

Novosadska Recitatorska družina Među nama krajem prošle godine imala je zapažen nastup pred apatinskom publikom.  Poslednji nastup u 2016. godini imali su u Novosadskom pozorištu gde su čitali pesme cenjenih autora svetske i domaće scene, a za prvi nastup u 2017. godini spremaju nešto potpuno...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.