Britanski The Approved u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 20.Feb.2017, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski The Approved u Beogradu

Za sredu, 15. mart, rezervisan je glasni rock ‘n’ roll. The Approved dolazi sa severoistoka Engleske i u Beogradu će svoje veštine prezentovati u prostoru Elektropionira.

Prošlog leta na istom mestu su Beograđani već bili u prilici da čuju oba člana ovog energičnog dua u okviru nastupa grupe The Magick Godmothers. Sada su u drugačijem maniru: “Black Sabbath playing delta blues covers at a love in…”. Zajedno sviraju dve godine, već su imali >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << pregršt nastupa i entuzijastično najavljuju sve učestalije angažovanje po rodnom Teessideu i šire. Timothy Oxnard i Darren Moore u sredu će dokazati da se sa jednom gitarom i bubnjevima može mnogo.

Početak koncerta je predviđen 20 časova, a informacija o ceni karte će nakandano biti objavljena.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.