Bring Me the Horizon izdali spot za pesmu “Throne”

Izvor: BalkanRock.com, 30.Jul.2015, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bring Me the Horizon izdali spot za pesmu “Throne”

U poslednje vreme bilo je dosta vesti vezano za sastav Bring Me the Horizon. Od izlaska pesme “Happy Song” do najave novog albuma “That’s the Spirit“, koji se očekuje 11. septembra i biće propraćen severnoameričkom turnejom. Najsvežije trenutno u vezi ovog benda je spot za pesmu “Throne“.

U nedavnom intervjuu, klavijaturista Jordan Fish objasnio je kako je došlo do promene zvuka samog benda koji se sada više svodi na melodično pevanje >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i pop/rock pristup: “Ne slušamo više ekstremni deathcore. I dalje volimo heavy zvuk, ali mi se takođe sviđa i Justin Bieber, zbog čega mi je žena rekla da imam ukus kao tinejdžerka”, rekao je Jordan.

Što se nove pesme i spota tiče, Fish je rekao da je bila logičan izbor za prvi singl jer je dosta energična i zarazna sama po sebi, a i dosta podseća na stvari sa prošlog albuma.

Bring Me the Horizon kreće na promo turneju od 1. oktobra u pratnji sastava Issues, a posetiće i festivale kao što su Louder Than Life, Aftershock i Knotfest.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.