Brain Production predstavljaju “Stvarnost” (video)

Izvor: BalkanRock.com, 07.Jun.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brain Production predstavljaju “Stvarnost” (video)

Krčki bend Brain Production singlom i spotom “Stvarnost” najavljuju novi album.

Spot u vlastitoj produkciji snimljen je u travnju ove godine u Zagrebu, prema vlastitom scenariju, dok montažu potpisuje mladi redatelj i snimatelj Tin Borovčak.

“Ovo nam je bilo prvo ‘ozbiljno’ iskustvo s video produkcijom. O snimanju sam dosad znao samo nešto teorijski i bilo je dosta teško obavit to kako treba, ipak je to jedan nama novi medij preko kojeg >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << se možemo i moramo izražavati. Mislim da krajnji produkt ipak dugujemo Tinu Borovčaku. Ono što je posebno kod ovog spota jest naš pristup umjetnosti, kao i u tonskom studiju, htjeli smo čim manje post produkcije. Tako smo u snimanju ovog spota koristili prave crvene filtere na rasvjeti, što se pokazalo uspješnim, ali i puno težim putem“, izjavio je basist Teo Marević.

Brain Production je bend čija priča je već dobro poznata nezavisnoj sceni u regiji. Oni su moćni, energični i žestoki, a njihov nastup uživo nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Za novi materijal kažu da je puno fokusiraniji od prethodnog, koji je stilski bio vrlo šarolik. Uz bend, na novom materijalu im u aranžmanima pomaže Bojan Kocijan, frontmen zagrebačkih Cojonesa.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.