Boris Štok pjeva “Voli me još ovu noć” (video)

Izvor: BalkanRock.com, 23.Feb.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Štok pjeva “Voli me još ovu noć” (video)

Obrada klasika grupe Denis & Denis “Voli me još ovu noć” novi je singl Borisa Štoka, nakon sjajne suradnje s Yayom u pjesmi “Ove misli”.

Njegov odabir nije slučajan jer su upravo taj legendarni riječki bend bio pionir electro popa u kojem se Štok najbolje snalazi. U modernom aranžmanu, građenom s dosta elektronike, emocija i ekspresija vokala ipak su stavljene u prvi plan.

Prije nešto više od mjesec dana Boris Štok je najavio svoju solističku >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << karijeru, a prethodni singl “Ove misli“, kao i nadolazeći “Voli me još ovu noć” ono su što će za početak ponuditi publici, dok će album zaokružiti s nekoliko autorskih pjesama i zanimljivih obrada. Osim kao suosnivača i vokala grupe Quasarr s kojima je objavio tri izdanja, Štok surađuje i s mnogim glazbenicima poput Josipe Lisac, Mrleta & Ivanke, Marka Tolje, Zorana Predina i mnogih drugih, bilo kao pjevač, autor ili koautor tekstova.

O radu na singlu “Voli me još ovu noć” Boris Štok kaže: “Htio sam eksperimentirati zvukom i pjesmi dati jednu drugačiju intepretaciju, ali zadržati sličan senzibilitet originalu. Ovo je moj hommage 80tim i tom zvuku”.

Režiser spota je Filip Filković Philatz, a spot možete pogledati i na našem portalu:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.