Bombay Bicycle Club prestaju sa radom

Izvor: BalkanRock.com, 03.Feb.2016, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bombay Bicycle Club prestaju sa radom

Članovi grupe Bombay Bicycle Club najavili su prestanak sa radom, navodeći da odlaze na produženu pauzu kako bi nastavili sa samostalnim radom nakon deset godina koliko su proveli kao bend.

Alternativni bend je u obraćanju putem društvenih medija naveo da ovo nije konačan razlaz, ali da će napraviti dugu pauzu jer trenutno nemaju planova da snimaju novu muziku zajedno.

Umesto toga, frontmen Jack Steadman i basista Ed Nash obojica snimaju solo albume, Jamie >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << MacColl će se posvetiti obrazovanju, dok će bubnjar Suren De Saram biti dostupan kao session muzičar.

“Nakon deset godina zajedničkog rada mislili smo kako bi bilo dobro da svako od nas pokuša nešto novo”, stoji u izjavi.

Bombay Bicycle Club objavili su četiri albuma u karijeri, poslednji “So Long, See You Tomorrow” izašao je 2014. godine, a iste godine su i ljubitelji ovog benda u regionu mogli da ih vide na zagrebačkom INmusic festivalu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.