Bogat program prve Kontakt Konferencije u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 15.Mar.2017, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogat program prve Kontakt Konferencije u Beogradu

Zbog velikog interesovanja i velikog broja najavljenih posetilaca, KONTAKT KONFERENCIJA je otvorila još jedan, nulti dan – veče dobrodošlice.

U prvu regionalnu Kontakt konferenciju uvešće nas svojim nastupom 22. marta Nežni Dalibor. U Elektropioniru će celovečernjim koncertom promovisati album ,,U slojevima”.

Ulaznice su dostupne na GigsTix i Eventim prodajnim mestima po ceni od 500 dinara.

Prvog konferencijskog dana, 23. marta, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << na zvaničnom otvaranju Kontakta očekuje nas veliki

E-Play

beogradski koncert grupe E-PLAY! Ovom prilikom bend će zajedno sa publikom uživo snimiti i video spot pesme ,,Da budemo samo dobro” koju su nedavno plasirali. ,,Nismo dugo svirali koncert u Beogradu i radujemo se da to podelimo sa publikom i našim prijateljima. Za konačnu odluku o spisku pesama sačekaćemo i publiku u Elektropioniru koja će dati svoju završnu reč”, poručuje Maja Cvetković u svom stilu – uvek okrenutom publici! E- Play trenutno priprema novi album čiji je izlazak planiran tokom godine.

Ulaznice su dostupne u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u Zaokretu (Cetinjska 15) po pretprodajnoj ceni od 600 dinara.

Laka

Za zatvaranje prve regionalne Kontakt konferencije organizatori su se odlučili za vrcav i zavodljiv koncert, zabavan u onoj meri koja će danima da ostavi zakucan osmeh na licu. Posle pune dve godine u Beograd se vraća LAKA – 24. marta u Elektropionir. Zna beogradska publika kakav šou Lakina i Lelina ekipa donose, a u to će se uveriti i brojni gosti koji će posetiti Cetinjsku ulicu za vreme prve Kontakt konferencije. U poslednje vreme Laka je izuzetno koncertno aktivan. Beogradski koncert će im biti prvi prolećni i daće im vetar u leđa za predstojeće nastupe u Zagrebu, Banjaluci, Bihaću, i na festivalima širom regiona.

Ulaznice su dostupne na prodajnim mestima GigsTixa i Eventima po ceni od 500 dinara.

U Elektropioniru se u dva konferencijska dana priprema i prateći muzički program na koji je ulaz BESPLATAN:

23. mart

17:30 – popodnevni afterwork matine uz mini koncert grupe DEGENEZA

18:30 – grupa VIZELJ promovisaće svoj upravo objavljeni album ,,Naj bolji” svirkom iznenađenja

19:30 – gosti iz Slovenije, sve popularniji KOALA VOICE, predstaviće se svima koji do sada nisu bili u prilici da ih upoznaju i dožive energiju koju emituju sa bine

24. mart:

17:30 – mini svirka grupe MOREUZ, novi bend na beogradskoj sceni koji je upravo objavio debi istoimenog naziva.

18:30 – gosti iz Makedonije, sastav RIB, odvešće nas u laganu surf vožnju

19:30 – KANDA KODŽA I NEBOJŠA će prezentovati svoje upravo objavljeno live izdanje i izvešće neke od pesama koje su se našle na ovom albumu koji su dugo i pažljivo pripremali.

Podsećamo da su učešće u KONTAKTU uzeli predstavnici najznačajnijih festivala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore, koji će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije ukazati na nove trendove i još jasnije mapirati region kao izuzetno plodno tlo za razvoj muzičke industrije.

Paneli, tribine i diskusije vodiće se na sledeće teme:

Festivali promoteri gradova

Festivali od ideje do realizacije

Festivali kao destinacije

Savremena diskografija

Ulaz na panele i diskusije koje se održavaju u Marsh Open Space-u u Cetinjskoj ulici je BESPLATAN!

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.