“Block party” u Vintage Industrial Baru

Izvor: BalkanRock.com, 19.Apr.2016, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Block party” u Vintage Industrial Baru

Ferragosto JAM i Graffiti na Gradele ulaze u novu godinu zajedničke suradnje i pripreme za festivale, koji se od 28. do 30. srpnja održavaju u Bolu na Braču te od 4. do 7. kolovoza u Orahovici. Nastavak je to na prošlogodišnju suradnju, kada su se festivali odlučili ujediniti u promociji i organizaciji, kako bi pokazali da je moguće dijeliti publiku, izvođače i aktivnosti te se pritom dobro zabaviti, olakšati posao jedni drugima i međusobno se podržati.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << bi se kvalitetno odradile festivalske pripreme potrebno se i dobro zagrijati pa će se prva u nizu zajedničkih aktivnosti – Block party – dogoditi 29. travnja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, gdje nas očekuje cjelodnevno iscrtavanje graffita, skate sessioni, izložba, roštilj, DJ program i acoustic program uz Auguste i Luce. Večernji dio rezerviran je za nastup dvaju velikih hip-hop i punk bendova – Kiše metaka i Mašinka. Luce i Auguste nastupaju od 19 sati, a od 21 Kiša metaka i Mašinko.

Ulaznice se po cijeni od 40 kn mogu kupiti u Dirty Old Empireu i Vintageu, dok će na dan koncerta cijena biti 55 kn.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.