Black Tongue izbacili spot za pesmu „Eclipse“

Izvor: SvetGitara.com, 28.Avg.2014, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Black Tongue izbacili spot za pesmu „Eclipse“

Britanski doom/hardcore bend Black Tongue izbacili su spot za pesmu „Eclipse“ koja će se naći na njihovom novom albumu „Born Hanged: Falsifier (Redux)“ čiji je izlazak zakazan za 1. septembar u Evropi a 2. septembar u Severnoj Americi.

Album će zapravo predstavljati kompilaciju debi EP-a „Falsifier“ iz 2013. i EP-a „Born Hanged“ koji je izašao ove godine, ali su dobili „Redux“ tretman miksanjem i masteringom.

Bend se trenutno nalazi na turenji po Severnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << Americi i Kanadi, a na zimu nastavljaju turneju zajedno sa bendom Suicide Silence.

Dugo očekivani debi studijski album ovog sastava očekuje se u proleće 2015. godine.

Lista pesama na albumu „Born Hanged: Falsifier (Redux)“ izgledaće ovako:

„Eclipse“

„Fauxhammer“

„Purgatory“

„Voices“

„Foreshadow“

„Waste“

„Ire Upon The Earth“

„Interlude“

„Blight“

„Coma“ (ft Matt Jones)

„H.C.H.C.“

„A Pale Procession“

„Wasted“ (dellux remix)

Pogledajte spot za pesmu „Eclipse“:

Nastavak na SvetGitara.com...






Povezane vesti

Blues Pills predstavili spot za pesmu „Gypsy“

Izvor: SvetGitara.com, 28.Avg.2014

Švedski blues-rock bend Blues Pills predstavili su spot za pesmu „Gypsy“ koja se nalazi na istoimenom debi studijskom albumu koji je izašao 25. jula za izdavačku kuću Nuclear Blast...Ono što je interesantno za ovaj album jeste to što je kompletan snimljen analogno, bez kompjuterske dorade i...

Nastavak na SvetGitara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.