Black Sabbath u blues varijanti

Izvor: BalkanRock.com, 17.Apr.2017, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Black Sabbath u blues varijanti

Geezer Butler otkrio je kako Black Sabbath razmišlja o albumu u blues verziji koji bi bio naslednik albuma “13” iz 2013. godine.

Prema njegovoj proceni, biće potrebno tri do četiri godine da se napravi album po pravoj meri grupe. Nedavno su u originalnoj postavi održali poslednji koncert koji se sastojao od petnaest najvećih hitova i označio kraj 49 godina duge karijere. Ali sada će imati prilike da rade i na ovom albumu.

Službenih informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << o daljim planovima članova benda još uvek nema, jedino kruže glasine da Ozzy Osbourne već radi na solo albumu uz nekoliko potvrđenih datuma koncerata za ovo leto.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.