Bitipatibi u Klubu Doma Omladine

Izvor: BalkanRock.com, 27.Maj.2015, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitipatibi u Klubu Doma Omladine

U petak, 29. maja nastupiće beogradska shoegaze grupa Bitipatibi, u Klubu beogradskog Doma Omladine.

Bitipatibi je alternativna rokenrol grupa čija muzika, svojim zvukom klavijatura i pedala, i slikovitim tekstovima opisuje atmosferu, na svojstven usnuo način.

Grupa je debi album Lešnici divlji objavila 2013. godine, nakon čega se povukla sa scene. Ovom prilikom, moći ćemo da čujemo čitav album u celosti, kao i neke nove pesme, poput >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<Mali betmeni“.

Tokom pauze, došlo je do promene u postavi benda. Ivan Skopulovič ostao je na mestu gitariste, Una Gašić, tekstopisac i vokal, na klavijaturama, dok je na mesto bubnjara došao Danilo Luković, član grupea Straight Mickey and the boyz, i Šktice. Na mestu basiste moći ćemo da vidimo Dragana Mihajlovića.

Početak koncerta najavljen je u 21 čas. Karte, po ceni od 400 dinara, moći će da se kupe na ulazu u klub.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.