Bisera i Vasil u “Brankovom”

Izvor: NaDlanu.com, 22.Mar.2012, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bisera i Vasil u “Brankovom”

Legendarna džez pevačica Bisera Veletanlić nastupiće zajedno sa Vasilom Hadžimanovim u nedelju 1. aprila u klubu “Brankov“.

Očekuje se intimna i romantična atmosfera, a ulaz je slobodan.Bisera Veletanlić, jedno od najvećih imena domaće šlager muzike i velika zvezda tokom sedamdesetih godina. Vlasnica je neprolaznih hitova koji su obeležili jednu epohu, kao što su “Zlatni dan”, “Prozor”, “Milo moje” i “Nikada više“. Sa istaknutim klavijaturistom, aranžerom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i kompozitorom Vasilom Hadžimanovim, članom poznatog sastava “Darkwood dub“ i ujedno njenim bratancem, sarađuje već više godina. Koliko su njih dvoje muzički uigrani potvrđuje i saradnja Bisere i “Darkvud daba“ na numeri “Nešto sasvim izvesno”. Ulaz je slobodan, ali su zbog ograničenog broja mesta potrebne rezervacije na 069 83 00 777.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Bisera Veletanlić i Vasil Hadžimanov u Brankovu

Izvor: Story, 23.Mar.2012, 12:03

Čuvena džez pevačica Bisera Veletanlić nastupiće sa klavijaturistom Vasilom Hadžimanovim u nedelju, 1. aprila u klubu Brankov...Bisera Veletanlić i Vasil Hadžimanov

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.