Bezbeli Apstraklije objavili video za pesmu “OkoLinde”

Izvor: BalkanRock.com, 29.Jan.2016, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bezbeli Apstraklije objavili video za pesmu “OkoLinde”

Bezbeli Apstraklije, sastav iz Sarajeva, objavio je spot za pesmu “OkoLinde

Po rečima Berina Tuzlića, bubnjara sastava, spot je snimljen na “groblju svih naroda, jedinom mestu gde su svi mirni”. Spot predstavlja prvi singl koji najavljuje novi album po imenu “Suza Suzu Stiže“.

Na albumu se nalazi dvanaest novih pesama, među kojima se nalazi i duet sa frontmenom čuvenog sastava Kulturschok, Srđanom Ginom Jevđevićem >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << koji se zove “Razbataljon” (ovaj termin podrazumeva “razbataliti bataljon”, a naziv “razbataliti” podrazumeva pokvariti). Bubnjar Apstraklija takođe objašnjava da se pesma bavi “čoporima koji nikada ništa nisu dobro dali” i da je čitava priča pesme posvećena sarajevskoj, beogradskoj i zagrebačkoj demokratiji.

Novi album Apstraklija je samostalno produciran, kao i sam spot.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Mercury Rev objavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 29.Jan.2016

Američki sastav Mercury Rev objavili su novi spot za pesmu “Coming Up for Air” koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu “The Light In You”...Video je režirao Jonathan Caquette, snimljen je u Hjustonu, a prikazuje, najpre, problematičnu vezu između dvoje mladih ljudi, da bi kasnije prešao...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.