Beogradski bend Park objavio spot za prvi singl

Izvor: BalkanRock.com, 11.Jan.2017, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski bend Park objavio spot za prvi singl

Bend Park objavio je spot za svoj prvi singl “Agape“.

Park je u izdanju Lampshade Media izdao album “Novi život” koji je dostupan od 5. decembra za streaming i download na najvećim muzičkim servisima, ovde.

Beogradski bend Park donosi novu energiju na domaću rock scenu, svojim specifičnim zvukom koji objedinjuje tvrđi gitarski zvuk sa nežnijim notama akustične gitare.

Album inače donosi 14 pesama (12 autorskih, jednu bonus akustičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << verziju i jednu obradu). Tekstovi pesama su na srpskom jeziku, sa tematikom koja inspiraciju pronalazi u svetu oko nas, životu generalno, putu ka samospoznaji, prijateljstvu i ljubavi. Ukratko, Park okuplja nekoliko zabavnih momaka koji žele da vas prodrmaju, probude u vama raznovrsne emocije i nateraju vas da ih podelite glasno sa drugima.

Bend čine: Dušan Smiljanić Lumber – gitara i glavni vokal, Damir Duraki – bas gitara i vokal, Miloš Đurica – akustična gitara i prateći vokal, Milen Zlatanović Zmolen – gitara i prateći vokal i Miroslav Ćatić – bubanj.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

His Clancyness na balkanskoj turneji u februaru

Izvor: BalkanRock.com, 11.Jan.2017

Kanadsko-talijanski bend His Clancyness će u sklopu turneje nastupiti u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu i Mostaru...Bend inače djeluje u talijanskoj Bologni, a okupili su se 2009. godine. Prošloga ljeta objavili su prvi singl nakon tri godine stanke, a 14. listopada 2016. objavljen je i njihov drugi...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.