Bend Wilco objavio pjesmu “All Lives, You Say?”

Izvor: BalkanRock.com, 15.Avg.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bend Wilco objavio pjesmu “All Lives, You Say?”

Američki rock sastav Wilco objavio je na svom Bandcamp profilu novu pjesmu – “All Lives, You Say?“.

S njihovog Bandcampa možete odmah i preuzeti pjesmu te dati dobrotvorni doprinos, a donacija ide Southern Poverty Law Centru nastalom u sjećanje na oca pjevača Jeffa Tweedyja, Roberta L. Tweedyja. Jeff kaže: “Moj otac dobio je ime prema vojskovođi Građanskog rata, a za Baracka Obamu glasao je dva puta. Znao je govoriti: Ako znaš bolje, možeš >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i učiniti bolje. Amerika – mi znamo bolje. I možemo bolje”.

Pjesma Wilca snimljena u dobrotvorne svrhe jedna je od mnogih reakcija nastalih kao svojevrstan obračun s političkom klimom koja je izrodila nasilje na mitingu u Charlottesvilleu u Virginiji prošli vikend. O tome su progovorili Wolf Eyes (koji je izdao i dobrotvorni album), Killer Mike, Solange, Lorde, Pharrell…

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.