Bat for Lashes objavila novu pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 15.Jun.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bat for Lashes objavila novu pesmu

Engleska muzičarka Bat For Lashes odnosno Natasha Khan objavila je pesmu “Joe’s Dream” koja se nalazi na novom albumu “The Bride“.

“The Bride” izlazi 1. jula u izdanju Parlophone/Warner Bros. Ovaj četvrti studijski album pevačice prati priču o ženi čiji je verenik ubijen u nesreći na putu za njihovo venčanje u crkvi. Nevesta beži sa mesta zločina i odlazi na medeni mesec sama, što je rezultiralo tamnom meditacijom o ljubavi i >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << gubitku.

Napisan kao soundtrack za dugometražni film, “The Bride” je najambicioznije delo Bat For Lashes, jer zvučno i vizuelno uključuje ceo “svet” nastajanja albuma, zajedno sa likovima i mestima koje ona susreće na tom putu. Bujni narativ umetničkog dela je zamišljen kao vizuelno partnerstvo između Natashe Khan i Nila Kruga.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.