Band Keops u Zagrebu i Slavonskom Brodu

Izvor: BalkanRock.com, 14.Mar.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Band Keops u Zagrebu i Slavonskom Brodu

Nakon što su prošli riječki test i u prepunom Palachu održali prvi veliki koncert od kada je Mateo Resman postao pjevač grupe Keops, Riječani su spremni i ostatku Hrvatske pokazati na čemu su radili u posljednje vrijeme. U Slavoniju se vraćaju u petak, 17. ožujka, a dan kasnije ukazat će se i Zagrepčanima nakon duge pauze.

Nekoliko novih pjesama, nova žestina u zvuku, Mateo Resman na vokalu i, prije svega, želja za svirkama, dovode Keops natrag u Kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << piva u Slavonskom Brodu te u Bikers Beer Factory u Zagrebu.

Brođani su već imali prilike čuti kako zvuči Keops s novim vokalom, a bend se vraća s nekoliko novih pjesama. U Zagrebu su pak posljednji put svirali prije više od godinu dana i zagrebačka će publika po prvi puta imati prilike čuti što se to sve promijenilo u Keopsu od promocije njihovog posljednjeg albuma „Lice sudbine“.

Nakon singla „Tajni znak“ kojim se Mateo Resman predstavio publici kao novi pjevač Keopsa, bend uskoro ulazi u studio gdje će snimati novi singl. Nove pjesme potpisuje sam Mateo, a izlazak dvostrukog singla (na hrvatskom i engleskom) i pratećeg videospota predviđen je na proljeće.

Ulaz na oba koncerta je besplatan.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.