Bajaga i Instruktori rade na novom albumu

Izvor: BalkanRock.com, 16.Mar.2017, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajaga i Instruktori rade na novom albumu

Bend „Bajaga i Instruktori“ je, u poslednje vreme, koncertno manje aktivan, ali će razlog za to, svakako, obradovati njihove fanove svih generacija. Momčilo Bajagić otkriva da – grupa sprema novi album.

„Izaći će najkasnije do kraja godine, možda i na jesen. U planu je, da pre toga, objavimo singl. Već smo uradili sedam demo snimaka. Album bi, ako sve bude OK, trebalo da počnemo da snimamo do kraja marta“, uz osmeh najavljuje Bajaga. Sudeći po njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << rečima, bend će na proleće početi da kombinuje rad na novom izdanju sa koncertima. “Krenućemo da sviramo, nadam se, od početka maja. Nastupaćemo, kao i uvek, po svim velikim gradovima u regionu, a naravno i po svetu” – dodaje Bajaga.

Prethodni studijski album, „Daljina, dim i prašina“, grupa je objavila 2012. Ovo izdanje mnogi ocenjuju kao najuspešnije kad je u pitanju diskografija benda u poslednjih dvadesetak godina.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.