Australski bend Dream On Dreamer na jesen premijerno u Hrvatskoj

Izvor: BalkanRock.com, 10.Avg.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australski bend Dream On Dreamer na jesen premijerno u Hrvatskoj

Australska modern metal/ambient atrakcija Dream On Dreamer nastupit će premijerno u Hrvatskoj i to u srijedu, 2. studenoga, u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Dream On Dreamer nastao je 2009. godine. Nominirani su za prestižnu australsku ARIA nagradu, a do sada su izdali tri studijska albuma, od kojih je zadnji “Songs of Soulitude” prošao i zapaženo na australskim top listama najprodavanijih albuma, što je svakako veliki uspjeh za bend ovakvog žanra. Iznjedrio >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je i zapažen singl “Don’t Lose Your Heart”, koji je na YouTubeu probio granicu od milijun pogleda.

Momci stižu u Zagreb u sklopu velike europske turneje, a ovom prilikom će im se pridružiti i dva domaća benda, što će naknadno biti objavljeno, kao i informacije o kartama.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.