Auguste predstavile novu pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 20.Jul.2016, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auguste predstavile novu pesmu

Kantautorski dvojac iz Zagreba, Auguste, objavio je novu pesmu “Ruke”.

Auguste trenutno vredno rade na novom albumu, a baš sa numerom “Ruke” će se predstaviti u finalnom delu takmičenja Karlovačko Rock Off ove jeseni.

Auguste su prvi put ove godine nominovane za diskografsku nagradu Porin u kategoriji Novi izvođač godine, a do kraja godine možemo očekivati još noviteta.

U avgustu ih očekuju festivalski nastupi na Ferragosto Jamu i Špancirfestu, a između tih nastupa, sviraće i akustični set u Zagrebu.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Broken Social Scene spremaju novu ploču

Izvor: BalkanRock.com, 21.Jul.2016, 14:53

Kanadski indie rock sastav Broken Social Scene najavili su povratak na scenu i potvrdili informacije da trenutno rade na novom albumu...Već pet godina nismo imali prilike da čujemo nove pesme od kanadskog kolektiva. Iako su članovi benda veoma zauzeti u solo projektima, poslednji zajednički album...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.