Auguste ima novi singl

Izvor: BalkanRock.com, 20.Apr.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auguste ima novi singl

Nakon singlova “Ruke” i “Prosinac”, skupina Auguste predstavlja potpuno novi singl, naziva “Trebam malo”, kojim se nastavlja najavljivanje, ali i predstavljanje zvuka novog studijskog izdanja.

“Nova serija snimanja albuma u studiju donijela je jako zanimljive stvari. Dečki su se jako zaigrali sa stvaranjem novih zvukova i to se zaista osjeti u ovoj pjesmi. Na klavijaturama nam se pridružio Mihael Kurjančić što je uvelike pridonijelo >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << novom Auguste zvuku. Pjesma “Trebam malo” čist je i snažan doživljaj i osjećaj stvarnosti. Govorimo o odmaku od ustaljenog načina života u koji se upada posve bezazleno, o potrebi za novim i osvještavanjem sebe kao osobe.” – Auguste

Novi singl “Trebam malo” autorski potpisuju Gordana Marković te Ivana Lulić, produkciju pjesme je radio Tomislav Franjo Šušak.

Prateći videospot novog singla djelo je redateljice Marcelle Zanki, zaslužne i za sanjiv spot singla “Ruke”, kojim su Auguste započele uspješnu suradnju s diskografskom kućom Universal Music Hrvatska. U glavnoj ulozi u spotu našao se talentirani glumac Marko Petrić, montažom se bavila Irena Fabri dok je za snimanje bila zaslužna Kreativna agencija – Milan Latković i Duje Kundić

U 2017. godini talentirane kantautorice Gordana i Ivana obilježit će pet godina postojanja skupine Auguste te stvaranja glazbe. Tim povodom Auguste će održati koncertni nastup u zagrebačkom klubu KSET, 21. travnja, gdje će publika imati prilike čuti novi singl “Trebam malo” po prvi put uživo odsviran s pratećim bendom:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.