Artan Lili pojačali program pirotskog Osveženje festivala

Izvor: BalkanRock.com, 23.Jul.2015, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Artan Lili pojačali program pirotskog Osveženje festivala

Pored već najavljenih bendova Ničim Izazvan, Mortal Kombat i Bourbon Street na Osveženje festivalu u Pirotu nastupiće i alternativni rokeri Artan Lili.

Festival se održava 7. avgusta u pirotskoj Tvrđavi i otvoriće ga mladi komični hip-hop sastav Lagano Kvo. Braća Filipović će uz podršku DJ Pahe promovisati svoj album prvenac, upravo objavljen. Po tradiciji festival će zatvoriti pirotski DJ. Ove godine za Afterparti je zadužen DJ MIMI. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<

Osveženje festival je od svog početka 2008. godine, kao mali festival lokalnog karaktera, stigao do jedne od najpoželjnijih destinacija domaćih bendova. “Prvobitna ideja je bila napraviti koncert alternativnijeg tipa koji će ponuditi mladim ljudima priliku da čuju heroje svoje mladosti iz perioda 90tih. Svake godine festival je rastao po malo, svi smo učili puno svake godine i što je navažnije osluškivali potrebe posetilaca a s druge strane pratili trendove na regionalnoj sceni”, rekli su organizatori.

Osveženje fest ove godine slavi svoje osmo izdanje i sa ponosom ističe da će ovaj festival posvetiti mladim naraštajima, novim bendovima koji osvajaju scenu.

Koncerti počinju od 20 časova. Cena karte je 250 dinara u pretprodaji, odnosno 300 dinara na ulazu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.