Artan Lili i Mixed up Mary uskoro u KSET-u

Izvor: BalkanRock.com, 09.Jan.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Artan Lili i Mixed up Mary uskoro u KSET-u

Beogradski rockeri Artan Lili koje zagrebačka publika već jako dobro zna i voli ponovno će nas posjetiti na koncertu u KSET-u.

Od ožujka prošle godine izdali su četiri singla koji će biti dio njihovog novog albuma „New Deal“ od kojih je najsvježiji „Samo ja“ objavljen prije dva mjeseca.

Ovim će se predvodnicima srpske noise rock scene pridružiti i chamber pop bend Mixed up Mary iz Zagreba i Velike Gorice. Oni su se pak predstavili javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sredinom 2015. godine EP-om „Rano je za sutra“.

Koncert će se održati 20. siječnja, a počinje u 21h. Ulaznice je moguće nabaviti u KSET-u i Dirty Old Shopu po cijeni od 40kn ili na ulazu za 50kn.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.