Arcade Fire predstavili još jedan video singl sa budućeg albuma

Izvor: BalkanRock.com, 19.Jun.2017, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arcade Fire predstavili još jedan video singl sa budućeg albuma

Kanadski sastav Arcade Fire objavio je novi spot za singl “Creature Comfort” kojim najavljuju predstojeći album “Everything Now”.

Režiju spota potpisuje Tarik Mikou, a prikazani su članovi benda kako izvode ovu numeru u bizarnoj prostoriji, dok reči pesme idu preko ekrana.

Nova ploča “Everything Now” biće objavljen 28. jula za Columbia Records etiketu. U pitanju je njihovo peto studijsko izdanje koje nasleđuje ploču “Reflektor” >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << iz 2013. godine.

Singl “Creature Comfort” je drugi koji imamo prilike da čujemo se predstojećeg albuma, prethodno je bend objavio naslovnu numeru. Nove, kao i stare hitove, publika u regionu imaće prilike da čuje već večeras kada će ovi alternativci iz Montreala nastupati na zagrebačkom INmusicu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.