Animirani spot Josea Gonzaleza

Izvor: BalkanRock.com, 26.Sep.2015, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Animirani spot Josea Gonzaleza

Švedski kantautor argentinskog porekla, Jose Gonzalez, objavio je animirani video za pesmu “Let It Carry You”.

U spotu koji je režirala Malin Johansson prikazan je nakazni hibrid čoveka i slona koji se nalazi na nadrealnom putovanju. U izjavi za medije rediteljka je rekla da se video bavi istraživanje kako je to biti zaglavljen u stanju praznine i šta znači biti zanešen nečim i njegovo prevazilaženje od pojma do fizičke osećaja.

Numera “Let It >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Carry You” nalazi se na ploči “Vestiges & Claws” objavljenoj februara ove godine.

Obožavaoci ovog sjajnog kantautora imaće priliku da ga uživo čuju 8. novembra, kada je zakazan njegov nastup u Domu omladine Beograda.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Father John Misty zavodi samog sebe u novom spotu

Izvor: BalkanRock.com, 27.Sep.2015, 10:31

Američki kantautor Josh TIllman, koji nastupa pod imenom Father John Misty objavio je novi video za pesmu “The Night Josh Tillman Came To Our Apartment” koja se nalazi na njegovom fantastičnom ovogodišnjem izdanju “I Love You, Honeybear”...Veoma intrigantni spot potpisuje Drew Pearce i možemo...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.