Animal Collective objavili novi singl

Izvor: BalkanRock.com, 09.Feb.2016, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Animal Collective objavili novi singl

Animal Collective će uskoro objaviti novi album pod nazivom “Painting With”, a sada su obradovali svoje obožavatelje predstavljajući numeru “Lying in the Grass” koja će se naći na budućoj ploči.

Deseto studijsko ostvarenje grupe iz Baltimora “Painting With” trebalo bi da bude objavljeno 19. februara za etiketu Domino. Ova ploča nasleđuje album “‘Centipede Hz” iz 2012. godine.

Prethodno je američki sastav, sa predstojećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << izdanja, objavio vodeći singl “FloriDada”, koji prati vrlo tripozan videoklip. Snimanje nove ploče obavljeno je u EastWest studiju u Holivudu, gde su nekad probe održavali Marvin Gaye i The Beach Boys, a određeni doprinos dali su i John Cale i Colin Stetson.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.