Ana Popović se vraća u Beograd

Izvor: BalkanRock.com, 26.Dec.2016, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Popović se vraća u Beograd

Čuvena bluz gitaristkinja Ana Popović će još jednom obradovati beogradsku publiku nastupom u Mikser Hausu, 14. januara.

Nakon unapred rasprodatog koncerta u januaru 2014. i reprize na otvaranju Mikser festivala u junu 2015, ovaj put nam pravo iz Los Anđelesa donosi svoj novi projekat “Trilogy“.

Ana ima brojne nominacije i osvojene nagrade u Evropi i Americi, a nastupala je s mnogim muzičkim legendama poput Solomona Burka i B.B. Kinga. Već >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << godinama je i zaštitno lice Fendera, najvećeg svetskog proizvođača gitara.

Ulaznice za koncert su dostupne na prodajnim mestima Gigs Tixa i to po sledećim cenama: Promo parter: 1200 dinara (prvih 200 ulaznica) i VIP galerija: 2000 dinara (100 mesta)

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.