Amy LaVere i Will Sexton ponovo u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 20.Apr.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amy LaVere i Will Sexton ponovo u Nišu

Skoro godinu dana nakon premijernog koncerta u Nišu, Ejmi LaVer i Vil Sekston 5. maja zasviraće ponovo u klubu Feedback.

Ejmi poseduje zavodljivi baršunasti glas kojim obara s nogu i tera vas da obratite pažnju na pesmu koja je, obično, neka zanimljiva priča. Ona je sitna, krhka i nežna, ali svoj ogromni instrument svira besomučnom žestinom poput kontrabasiste u nekom pankabili bendu. Njen rast, detinji izgled, lepota i boja glasa mogu vas navesti da pomislite >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << kako ste suočeni sa jednim ranjivim, osetljivim bićem koje biste da zaštitite od nedaća koje vrebaju iza ugla. Međutim, ovoj džepnoj Veneri ne treba vaša pomoć. Ona još od ranih tinejdžerskih dana živi na putu i njena iskustva prevazilaze iskustva mnogih od nas.

Još jedan gitarista bitan u životu Ejmi LaVer (pored Lutera Dikinsona i Džona Pola Kita) jeste Vil Sekston. Vil već ima zavidnu kantri karijeru iza sebe s obziron na to da od malena svira gitaru sa starijim bratom Čarlijem (jedan od zapaženijih gitarista u bendu Boba Dilana), a i kao poznati kantautor kantri i vestern muzike.

Novi album je nedavno izašao pod nazivom “Hallelujah I’m A Dreamer“.

Prodaja karata obavlja se Vintage SHOP-u po ceni od 300 dinara. Na dan koncerta koštaće 400 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.