Američki thrash punkeri Zeke sviraju u zagrebačkom Vintageu

Izvor: BalkanRock.com, 23.Jun.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki thrash punkeri Zeke sviraju u zagrebačkom Vintageu

U petak, 30. lipnja, Vintage Industrial Bar ugostit će legendarne američke thrash punkere Zeke, koji se nakon punih 15 godina vraćaju u Zagreb, a rame uz rame sa stejža će po publici pucati domaći speed-manijak-punkeri Eke Buba.

Zeke su prvi i jedini put svirali u Zagrebu 3. svibnja 2002. godine u pokojnom rock klubu Pauk. Ovaj specifičan i jedinstven bend uzor je mnogim domaćim rock glazbenicima koji i sami njeguju taj thrash punk moment, no nitko kao >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Zeke. Ovaj američki hardcore punk bend osnovan 1992. godine u Seattleu poznat je po svojem ekstremno brzom i energičnom gitarskom zvuku koji stvaraju finom mješavinom hard rocka i bluesa s nekoliko kapljica thrasha, zbog čega ih često uspoređuju s legendarnim Motörheadom.

Domaću podršku pružit će im zagrebečki dečki Eke Buba koji svoju glazbu nazivaju manijakalnom speed punk mašinom. Negdje na pragu izmedu garažnog retro rocka, proto-punka i bijesnog hardcore punka iz osamdesetih. Nakon nekoliko europskih turneja, debi singlice “Lana G” na vinilu, te “Rat Bite” albuma na domaćem Doomtown Records, bend je usviraniji nego ikad, a ovom prigodom odsvirat ce i par novih numera. Ujedno, ovo će im biti i premijerni nastup u Vintage Industrialu.

Ulaznice 55 kn, na dan koncerta 70 kn. U pretprodaji ih potražite u klubovima Kavez & Vintage Industrial, te u Dirty Old shopu (Tratinska 18), Dirty Old Empire.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.