Airbourne u julu u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 20.Apr.2016, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Airbourne u julu u Zagrebu

U ponedeljak, 11. jula, u zagrebačkoj Tvornici kulture biće održan koncert na kome će nastupiti australijski hard rock bend Airbourne.

Airbourne postoje od 2003. godine, a osnovala su ga braća Joel i Ryan O’Keeffe. U dosadašnjoj karijeri objavili su tri studijska albuma, od kojih je poslednji “Black Dog Barking” izdat još 2013. godine. Članovi benda trenutno snimaju njegovog naslednika, a pomažu im Bob Marlette i Mike Fraser >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << . Izvesno je da će posetioci u hrvatskoj prestonici imati prilike da čuju i nove pesme na predstojećem koncertu.

Inače, ovo je premijerni nastup australijske četvorke u Hrvatskoj. Bend pored braće O’Keeffe čine još basista Justin Street i David Roads, na ritam gitari.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 140 kuna, a ta cena će biti na snazi do 24. aprila, Nakon tog datuma, cena karata će iznositi 160 kuna, dok će cena na ulazu u klub biti 180 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.