2Cellos odali počast Freddieju Mercuryju spotom za “The Show Must Go On”

Izvor: BalkanRock.com, 25.Nov.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2Cellos odali počast Freddieju Mercuryju spotom za “The Show Must Go On”

2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser, objavili su spot za pesmu “The Show Must Go On” (Queen).

Energičnom i emotivnom obradom poznatog hita, Luka i Stjepan odali su počast nikad prežaljenom harizmatičnom frontmanu grupe Queen, Freddieju Mercuryju. Slavni pevač preminuo je 24. novembra 1991., a ova numera je samo jedan od bezvremenskih hitova iz bogatog opusa Queen.

“Napokon je došla na red i pesma grupe Queen. Oduvek smo to hteli da >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << napravimo, a obeležavanje 25.godišnjice od smrti Freddieja Mercuryja bila je savršena prilika da mu napokon odamo počast”, rekao je Stjepan Hauser.

Spot je snimljen u Zagrebu, u pozorištu Trešnja, obiluje atraktivnim, apokaliptičnim vizuelnim efektima, a režirao ga je Zdenko Bašić.

Slavni violončelistički dvojac trenutno je u Australiji, a početkom sledeće godine za Sony Masterworks/Menart najavljuju izlazak novog, četvrtog studijskog albuma na kome će objaviti obrade poznatih filmskih tema.

U proleće 2017. 2CELLOS nastupaju Beogradu i Ljubljani:

25. 3. 2017. Beograd, Kombank Arena

7. i 8. 4. 2017. Ljubljana, Arena Stožice

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.