2CELLOS objavili spot za romantičnu temu “Moon River” iz filma “Doručak kod Tifanija”

Izvor: BalkanRock.com, 17.Feb.2017, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2CELLOS objavili spot za romantičnu temu “Moon River” iz filma “Doručak kod Tifanija”

2CELLOS predstavili su spot urađen za još jednu kompoziciju sa budućeg novog albuma “Score”.

U pitanju je poznata romantična tema “Moon River” iz filma “Doručak kod Tifanija”, u kome glavnu žensku ulogu tumači Audrey Hepburn.

Luka Šulić i Stjepan Hauser zaslužni su za predivnu i emotivnu izvedbu poznate pesme, spot je snimljen u Dubrovniku, u Kneževom dvoru, a režiju potpisuje dugogodišnji saradnik Darko Drinovac. Pesma >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << se pojavljuje na budućem albumu 2CELLOS “Score” koji izlazi 17.marta.

Pesme s novog albuma, kao i poznate hitove kojima su osvojili obožavaoce, predstaviće i na koncertu u beogradskoj Kombank Areni 25. marta.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

2CHELLOS: Odbili smo Trampa, Melaniji bismo svirali za džabe

Izvor: Kurir, 17.Feb.2017

...Sastav 2Cellos mesec dana pre nastupa gotovo da su rasprodali koncert zakazan za 25 mart u beogradskoj Kombank areni..Virtuozi na violončelu Luka Šulić i Stjepan Hauser dolaze u Srbiju zajedno sa 60 muzičara Zagrebačke filharmonije, čiji dolazak je pomogao gradonačelnik Zagreba Milan Bandić...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.