Zbog ŠORTSA su ga sa posla VRATILI kući da se PRESVUČE, došao je u još URNEBESNIJEM izdanju!(FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ŠORTSA su ga sa posla VRATILI kući da se PRESVUČE, došao je u još URNEBESNIJEM izdanju!(FOTO)

Baš im je pokazao!

Sa dolaskom leta svi želimo da se raskomotimo koliko god je moguće i znamo da nije lako striktno se pridržavati pravila poslovnog oblačenja.

Međutim, često se desi neke slučajevi koji iskaču iz svakodnevnice i koji u potpunosti prkose logici. To je najbolje na svojoj koži osetio Britanac Džoi Bardž, zaposlen u kol centru.

On je imao neprijatno iskustvo kada se na poslu pojavio u šortsu, zbog kojeg je vraćen kući sa obrazloženjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je neprikladno obučen.

Kako bi iskazao svoj bunt, ali i izašao u susret zahtevima svojih nadređenih, Džoi je pronašao neobično rešenje, pa se vratio na svoje radno mesto u živopisnoj crno-rozoj haljini.

Čak je napravio i fotografiju u svojoj novoj "radnoj garderobi" i postavio je na Tviter u znak protesta protiv kompanije u kojoj radi.

- Ako žene mogu da nose haljine i suknje na poslu, da li i ja smem da nosim šorts? Izgleda da ne, vraćen sam sa posla - stajalo je u opisu i komentaru Džoijeve slike.

If women can wear skirts/dresses at work can I wear smart shorts like so? pic.twitter.com/UD0AQ6ZCbP

— joey (@jBarge_) June 19, 2017

Njegov tvit je izazvao mnogo reakcija, ali je nakon toga kompanija pomenila svoj "dres kod" pa sada dozovljava muškarcima da nose "tri četvrt'" kratke pantalone i šortseve, ali samo u crnoj, bež i marinsko plavoj boji.

What looks better pic.twitter.com/aj7S4sPrtJ

— joey (@jBarge_) June 19, 2017

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.