U crkvu došao sa OVAKVOM košuljom! O, GOSPODE! Kad su ga videli, odmah su... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2017, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U crkvu došao sa OVAKVOM košuljom! O, GOSPODE! Kad su ga videli, odmah su... (FOTO)

Pa, kakav je ovo način?

Fejsbuk stranica "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" privlači publiku duhovitim objavama koje se tiču situacija iz svakodnevnog života u Dalmaciji, a ovoga puta na tapetu je bio muškarac koji je na misu u crkvu došao u najblaže rečeno neprimerenoj košulji.

PLAKAĆETE OD SMEHA: Internet srušila slika REGISTARSKIH TABLICA Vojislava Šešelja - HIT! (FOTO)

Fotka je nastala u Sinju, a prikazuje momka u crkvi na čijoj košulji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nalazi slika para u velom seksualnom odnosu na znaku auto kompanije BMW.

Usledilo je mnoštvo komentara, u kojima su se ljudi uglavnom smejali i šalili na račun scene. Ne znamo kako je reagovao sveštenik, ako ga je primetio, ali očito je da su neki od vernika smatrali da je najbolje da odmah uslikaju ovu nesvakidašnju scenu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.